[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
voldius |
11.11.2004 18:10
|
Unregistered |
tak polecamy sobie co ostatnio obejrzeliśmy.
prosze o oceny w skali 1/10.
co ja ostatnimi czasy widziałem? Alien versus Predator - szmira jakich mało, dobre są może tylko walki, ale poza tym głupie do kwadratu. lekki spoiler - scena jak biegnie laska z predatorem powala. bejłocz. 2+/10 Ten post był edytowany przez voldius: 11.11.2004 18:13 |
mayi |
20.11.2004 19:16
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan |
Trio z Belleville
Klasyczna animacja (3 nominacje do Oscara)Fabula jak dla mnie do najbardziej lotnych nie nalezy ,ale jest kilka fajnych ,wrecz bardzo fajnych pomyslow np co zrobic gdy zlapiecie gume na jakims odludziu:dac psu gume do zucia i przyczepic do samochodu ,albo niezawodny sposob na polow zab(mozna tez wykozystac do innnych organizmow wodnych) nalezy zabrac krzeslo parasol wiadro i granat.Siadamy na krzesle wystawiamy wiadro otwieramy parasol wrzucamy granat do wody i czekamy... po chwili wiadro napelnia sie zabkami(rybami) A pozatym wspaniala muzyka i swietny final polecam 8/10 -------------------- szkoła :( :( :(
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:11 |