[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
voldius |
11.11.2004 18:10
|
Unregistered |
tak polecamy sobie co ostatnio obejrzeliśmy.
prosze o oceny w skali 1/10.
co ja ostatnimi czasy widziałem? Alien versus Predator - szmira jakich mało, dobre są może tylko walki, ale poza tym głupie do kwadratu. lekki spoiler - scena jak biegnie laska z predatorem powala. bejłocz. 2+/10 Ten post był edytowany przez voldius: 11.11.2004 18:13 |
GrimmY |
21.11.2004 14:29
|
Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna |
ze wczorajszego nonego seansu:
Darkness Falls - super hiper mega wypas ulatra gites film ;) ok ok juz mi przeszlo, moze troche przesadzilem, ale film mi sie podobal i uwazam ,ze jest przynajmniej przyzwoity.akcja filmu zwiazana jest ze zwyczajem panujacym w USA, a mianowicie z podkladaniem przez wrozke monety na miejsce ostatniego mleczaka. tak na oko to jest to cos pomiedzy thrillerem a horrorem, z nastawieniem na ten drugi. mozna obejrzec jak jest sie samemu w domu. have fun! ong-bak no takiego filmu to moje oczy nie widzialy juz od czasu "pana tadeusza" wajdy. w skrocie mozna by powiedziec, ze film to jedna wielka napie...khem to jedno wielkie mordobicie, bohater obija mordy w stylu muay thai jesli sie nie myle. niby nic ,ale khem "realizm" tego filmu jest straszny. powiem tylko tyle, ze dominuja uderzenia z lokci i kolan, a to co sie dzieje z przeciwnikami...ugh nie raz sie skrzywilem, jakbym laczyl sie w bolu. dodatkowy plus - muzyka, kapitalna! polecam, choc moze nie wrazliwym, bo kilka scen jest naprawde przesadzonych (pila wbita w reke i tym podobne klimaty). mi sie podobalo. mua! :Q -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 00:49 |