Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak, piszmy co sądzimy o innych userach.
kiedys postawiła taki temat Sumiko. negatywne opinie i te pozytywy.
przydałoby się coś tu rozruszać lduzi w jesień. jak musicie powygarniajcie
sobie.
ja póki co nei chcę pisać. |
![]() ![]() ![]() |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Voldius- pewnie ci chodzi o te wypowiedzi
na temacie o Euro i parę innych?
Poza tym, że parę razy mnie zdenerwowałeś, nic do ciebie nie mam. W zasadzie większości was nie znam, mimo że dosyć długo tu jestem, więc nie będę was oceniać. Wymienię tylko: Sihaja- moja netowa bratnia duszyczka. Cenię ją za jej uparcie w dążeniu do upragninego celu, za wiersze które pisze. Agrado- często się tu nie pojawia, pisze świetne opowiadania, bardzo lubię z nim rozmawiać na gg. Yavanna- osoba, której nie da się lubić, przynajmnie według mnie, bardzo ciepła, sympatyczna. Luthien- świrus, z którym się fajnie knuje na gg (ona wie o co chodzi =) ) Gaara- rzadko tu bywa, ale znam go z reala, fajny kumpel. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:07 |