Wasz Stosunek Do Forum, reaktywacja
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wasz Stosunek Do Forum, reaktywacja
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Krotka pilka z mojej strony. Nie bede tego
obieral w piekne slwoa jak to zrobilem wczesniej.
Co sadzicie o tym forum i jakie jest wasze nastawienie wzgledem niego? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Agrado |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 112 Dołączył: 16.01.2004 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Ostatni raz tu byłem... staram sobie
przypomnieć, ale sie nie udaje niestety. Dawno to było w każdym bądź razie.
Czy to będzie wielki come back? Nie mam pojecia.
Ale jak Ellie wspomniała - sentyment jakiś jest. Kilka osób się poznało, z którymi się teraz utrzymuje kontakt, i szczerze jakby teraz zycie bez nich wygladało trudno powiedzieć. Nie jest to żadne wyolbrzymianie czy coś, po prostu tym nielicznym, z którymi się kontakty poza Forum utrzymuje duzo zawdzieczam. Moze pozna sie kogos nowego? Zobaczymy. -------------------- "300 Minut" - Amatorski Serial Sensacyjny
Me llaman la Agrado, porque he intentado siempre hacer cada uno ojos formados una almendra más agradable de la vida (...), 80 miles, silicón en labios, frente, mejillas, caderas y el asno... el litro cuesta sesenta mil Pesetas... que usted lo agrega para arriba, porque paré el contar... Tits? Dos. No soy ningún monstruo. Setenta por cada uno, pero éstos se han despreciado completamente. Me costó mucho para ser auténtico. Pero no debemos ser baratos en respeto a la manera que miramos. Porque una mujer es más auténtica más ella mira como qué ella ha sońado para se. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 09:01 |