Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak, piszmy co sądzimy o innych userach.
kiedys postawiła taki temat Sumiko. negatywne opinie i te pozytywy.
przydałoby się coś tu rozruszać lduzi w jesień. jak musicie powygarniajcie
sobie.
ja póki co nei chcę pisać. |
![]() ![]() ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
kogoś bym tu przyskrzynił poprzyskrzyniam.
Matoos - mądry facet, lubię z nim rozmawiać. Cat - Kazimiera. Mysz - dobija. Sumiko - a czy ja ją znam? TimmY - też nie wiem. GrimmY - szczecin w'llcome to. Mornariel [ a jej nie ma!] - ha ha! Neonai - psota! Vlary - granda banda sranda dupanda! Hefaj - synmistrza? Atina - hoobs noobs. loonatyk - tru men Potti - TRU ;d rial tru pasażerka - bżyt. Janiska - bluemind, blueeyes? child - czil ałt dementi - zjedz mnie. ciężkimi przedmiotami-rzucacz. Empire - evil empire ? Klaud - skejt, jo ;p Marta - Dojcz. quizer - ohohoh Triad - niewiemczemuzemnąrozmawia. kubik - gorszyodemnie? bitter - evil... rebel ? ;] Hagrid - kfak. Ikar - Akir Norriśka - bzyt. bababa nadzieja - swoja. avalanche - ! sihaja - niezależna. mellisa - politycznapoprawnie. nie? Elvaralinde - niewiem,co? Katon - zadziwiający. Sędzia_Dred - krótko? Avalon - alukardowy cholera ale wypisałem. kiepsko, nie? cóż przeżyjecie. kolejnośc jakakolwiek. joł aha, proszę o wyrozumiałośc. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:17 |