[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
voldius |
11.11.2004 18:10
|
Unregistered |
tak polecamy sobie co ostatnio obejrzeliśmy.
prosze o oceny w skali 1/10.
co ja ostatnimi czasy widziałem? Alien versus Predator - szmira jakich mało, dobre są może tylko walki, ale poza tym głupie do kwadratu. lekki spoiler - scena jak biegnie laska z predatorem powala. bejłocz. 2+/10 Ten post był edytowany przez voldius: 11.11.2004 18:13 |
Pawelord2 |
24.11.2004 17:20
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna |
Skoro są plusy dodatnie i plusy ujemne to i
fakty nieautentyczne się znajdą...
enyuej - dzisiaj sobie zobaczyłem "Bridget Jones : w pogoni za rozumem" I co? Dokładnie to czego się spodziewałem. Lekka komedia z zauważalnym romantycznym akcentem (chociaz nie jest on aż taki jak w np. Notting Hill). I przez cały film miałem w głowie ta jedną mysl - takie właśnie są kobiety.... Bo główna bohaterka widzi wszedzie zdradę i romanse, robi niepotrzebne awantury, wszem i wobec oświadcza ze ma nadwagę no i oczywiście naokrągło myśli o sexie ;] Historyjka zgrabnie opowiedziana, troszeczkę schematycznie (w niektórych sytuacjach dosłownie czujesz co aktorzy powiedzą, albo jak się wypadki potoczą...to było już tyyysiace razy), ale da się przezyć(Miłość, konflikt, happy end). Kilka razy można się też usmiechnąć (chociaz mnie bawiły głównie komentarze i te sceny na jakie nikt inny z widowni chyba nie zwracał uwagi ;] ehh) Króluje tutaj scena walki pomiędzy takimi dwoma mężczyznami ;] -to co, utopisz mnie teraz w 16 cm wody? -...w sumie niezły pomysł (i jazda ;]) Przyznam że mnie to ubawiło. Czyli jak z tym filmem? Nie jest ambitny, nie jest pouczający, nie jest wuglarny ani sprośny (chociaz scena w której taki jeden dobierał się do pani Jones troche mi do gustu nie przypadła...mogli tą aktorkę troszkę ładniejszą dać, a co ;]) Można iść i ogladnąć, potem wyjść i zapomnieć. Na wypad z dziewczyną znajdą się lepsze filmy, ale od biedy ten też ujdzie ;] 5/10 "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 00:48 |