O Papierosach...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
O Papierosach...
Serena |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: KCN ![]() |
Na pewnym forum,
ten temat wywolal burzliwa dyskusje...Jestem ciekawa czy tu tez tak
bedzie...Co myslicie o paleniu i papierosach?Palicie?Niecierpicie tego
zapachu?Czekam na wypowiedzi!
|
![]() ![]() ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oj tam pieprzysz Pawelord. Nikt nigdy nie
twierdził że papierosy są zdrowe. I tylko idiota mógłby w to uwierzyć. Są
szkodliwe, pomijając już fakt że śmierdzą. Ja tam nie znoszę jak ktokolwiek
pali a kobiety palące od początku mają u mnie przesrane. Bardzo mnie wnerwia
ten nałóg. Ja po prostu nie potrafię tego zrozumieć, po co ludzie palą...
Nic z tego nie ma poza rakiem płuc...
-------------------- |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(matoos @ 24.11.2004
10:02) Oj tam pieprzysz
Pawelord. Nikt nigdy nie twierdził że papierosy są zdrowe.
Tu się nie zgodzę, takich tekstów o "korzysciach" palenia było już dużo. problem jest w czyś zupełnie innym. To, że dajmy na to pijąc denaturat chronię się przed zawałem to nie jest ŻĄDEN argument za propagowaniem go. Udwodniono już wszystko. A to, że witaminy raka wywołują a to że mycie jest niezdrowe a soki owocowe chorujemy na wątrobę...(no może coś pokręciłemXD) Reasumując- papierosy są w całej rozciągłosci niezdrowe w każdej dawce tak jak wdychanie dymu po nich. To że w efekcie ubocznym przed czymś chronią to jest sprawa mieszcżąca się w błędzie statystycznym. Tegi typu sensacje są powszechne ale niczego generalnie nie zmieniają. Słyszeliście może o artyklue w "Przekroju" mówiącym o wielkiej szkodliwości mleka>? Ten post był edytowany przez Hagrid: 24.11.2004 17:39 -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:53 |