O Papierosach...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
O Papierosach...
Serena |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: KCN ![]() |
Na pewnym forum,
ten temat wywolal burzliwa dyskusje...Jestem ciekawa czy tu tez tak
bedzie...Co myslicie o paleniu i papierosach?Palicie?Niecierpicie tego
zapachu?Czekam na wypowiedzi!
|
![]() ![]() ![]() |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Oj, Nadzieja, wyjęłaś mi to z ust.
Ja osobiście nie palę, wychowano mnie w przekonaniu, że papierosy są szkodliwe, a sama truć się nie będę. Ale bardzo dużo osób z mojego towarzystwa pali. Wracamy ze szkoły przez Park Krakowski, a kilkuosobowa grupka już w trakcie drugiej fajki. A ja ciągle pytana "zapalisz?" odpowiadam- nie, dzięki. A oni nie mogą zrozumieć że ja nie palę i że im odmawiam. Wręcz się dziwią, jak ja to robię, że mnie jaranie nie pociąga. A ja po prostu nie widzę w tym nic fajnego. Idą ładne dziewczyny z papierosem? moim zdaniem wyglądają wulgarnie, niekobieco. a z drugiej strony wielki make-up itd... Niech sobie przy mnie palą, ale na zewnątrz, byle nie u mnie w domu, bo tego nie znoszę. Zapach po prostu koszmarny, nie mówiąc o śmierdzącym oddechu, kolorowych zębach i konsekwencjach 'płucnych' kilka lat później. No bo wytłumaczcie mi, czy palenie jest takie trendy? takie cool? no bo chyba nie jest przyjemne. A poza tym pochłania ogromne ilości pieniędzy. całowanie się z kimś, kto palił? no proszę, nie załamujcie mnie. do tego się NIE DA przyzwyczaić. smak w ustach później paskudny, a przecież całuje się dla przyjemności.... A zapach ubrań, włosów, skóry po imprezie- obrzydliwy. Jeśli więc palą w taki sposób, że JA tym nie przesiąknę, to niech robią, co chcą. ale- po co? -------------------- borufki
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:00 |