O Papierosach...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
O Papierosach...
Serena |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: KCN ![]() |
Na pewnym forum,
ten temat wywolal burzliwa dyskusje...Jestem ciekawa czy tu tez tak
bedzie...Co myslicie o paleniu i papierosach?Palicie?Niecierpicie tego
zapachu?Czekam na wypowiedzi!
|
![]() ![]() ![]() |
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
wow
zdziwilo mnie, ze na forum nikt nie pali! jak tak patrze na mlodzież licealna to wiecej jest palących niz nie palących. Ja sie nie truje.Po czesci z poszanowania dla reszty domownikow. Nie przeszkadza mi jednak jak ktos pali. Wkoncu do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic. I jestem zwolennikiem orbit mietowej =p |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(anna_maria @ 25.11.2004
13:39) wow zdziwilo mnie, ze na forum nikt nie pali! jak tak patrze na mlodzież licealna to wiecej jest palących niz nie palących. Na tym forum jakoś dziwnym trafem akurat większośc pali czego nie rozumiem bo przecież mamy tutaj do czynienia z ludźmi inteligentnymi. Dlamnie dziwne jest tylko samo "próbowanie", po jaką cholerę włazić w łapy nałogu który na samym początku przecież nie sprawia żadnej przyjemności? Zawsze się gośc tylko nakaszle i najcetniej by rzucił to w diabły ale na siłę bierze kolejne i się dopiero wciąga. Ale prosze mi tu nie wstawiać mitów, że większośc młodzięzy pali bo to w rzeczywistości grupka pseudo-twardzieli. W Big Bratheze też "wszyscy" palili, bo musieli. Tak po prawdzie nie pali jakieś 70% społeczeństwa. -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:43 |