Ukraina, czyli sytuacja w owym
państwie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ukraina, czyli sytuacja w owym
państwie
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ostatnio na Ukrainie wybuchła
"Pomarańczowa rewolucja" zwolenników Wiktora Juszczenki. Wszystko
poszło o sfałszowane wybory. Młodzi ludzie na Ukrainie chcą znaleźć pracę,
bo tam jest bardzo biednie. Źródłem pracy na pewno jest Unia Europejska.
Wiktor Janukowycz trzyma z Rosją, a ludzie tego nie chcą. Jak myślicie czy
gdybyście mogli, to czy byście się przyłączyli do strajków? Czy popieracie
Ukrainców? Proszę o przemyślane posty.
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szczególnie że Ukraina to już blisko Rosji,
wieje chłodem :]
Po pierwsze - patrzmy trzeźwo :] (taa) Skąd mamy tą stuprocentową pewność że wyniki są sfałszowane? no na pewno jest kilka faktów niepodważalnych - ot choćby frekwencja jeszcze lepsza niż w Korei północnej ;] bo PONAD 100% ;]] A skoro sfałszowane - no to ogień ;] trzeba przejąć władzę w państwie. Ale pomału - Rosja to ma takie zapędy by rządzić całym światem, kolos na glinianych nogach nie umie sobie poradzić z samym sobą, ale chce by mu w tym pomagali inni. Czyli ŹLE :} A unia? ileż tej pracy przyszło nam z uni? odczuliście jakoś to że jesteśmy w uni? ja nie, i wątpię bym miał to odczuć nawet za 20 lat. A dlaczego? dlatego że gdziekolwiek by się ta Ukraina nie opdwróciła wszystko zależy od niej samej :] fakt faktem, łatwiej troche będzie w demokratycznych strukturach, ale i tak - jeżeli trafią się jej tacy patrioci i mężowie stanu jak nam Polakom (ta, o politykach mowie ;]) to moze lepiej sobie trochę w świetlany komunizm pobrnąć niż w beznadziejną szarą demokreację ;] Ale na dzień dzisijeszy w sumie jestem pomarańczowy, skoro tak chcą... głos ludu głosem Boga ya? "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:10 |