O Papierosach...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
O Papierosach...
Serena |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: KCN ![]() |
Na pewnym forum,
ten temat wywolal burzliwa dyskusje...Jestem ciekawa czy tu tez tak
bedzie...Co myslicie o paleniu i papierosach?Palicie?Niecierpicie tego
zapachu?Czekam na wypowiedzi!
|
![]() ![]() ![]() |
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
W mojej klasie pale tylko ja. Ale jakby
patrzec tak na całą szkołe... To tak polowa równo osmala sobie płuca. (Przez
co teraz choerla mam zapalnie oskrzeli, pie*dolone gówno).
I jakby to powiedzieć. U mnie w domu jak nie ma rodziców równo wszyscy mi robią tzw. 'siekierę'. Pozwalam palić, bo sama chce sobie czasem zapalić więc daje i innym. I pale jak tylko wyjde spod okien mieszkalnych. Sądziedzi? Rodzice it ak z papierosem mnie złapali nie raz. Przypały mam ciągle. A najlepiej juz jak pale kiedy oni są w domu. Złapali mnie na tym tylko 2 razy na jakieś 100. Ochyda. Nie polecam palić. Ja sobie daje postanowienie na nowy rok aby żucić. Ale większośćmoich powalonych znajomych pali. I jak żucić kiedy pół dni anie mam papierosa w ustach a potem tak ładnie pachnie tym dymem... Może nie łądnie, ale pociągająco. Więc sięgam po jednego. Rozpalam i zatruwam się dalej. Bezndziejny nałóg. Jednak czasem strasznie przydatny... Np. żeby otrzeźwieć po pewnych sprawach. Oj, to tak. Czy pale jak smok? Tylko wtedy kiedy ładnie lecą szlugi przy wódce. Oj tak. Popijam sobie też. Jestem mała, wredna alkoholiczka i palaczka. Klne i mam złe oceny. A jednak mam przyjaciół i kiedy trzeba potrafie zachować twarz. Czasem potrafie być mała, słodka i kochana. Ironia, nieprawdaż? Ojej, ojej. -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 19:55 |