O Papierosach...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
O Papierosach...
Serena |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: KCN ![]() |
Na pewnym forum,
ten temat wywolal burzliwa dyskusje...Jestem ciekawa czy tu tez tak
bedzie...Co myslicie o paleniu i papierosach?Palicie?Niecierpicie tego
zapachu?Czekam na wypowiedzi!
|
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Nigdy nie palilam i palic nie bede. Dzieki,
ale znam lepsze sposoby na wydawanie pieniedzy ^^
I nigdy nie zrozumiem osob, ktore dobrowolnie sie wciagnely w cos takiego. Palenie jest po prostu obrzydliwe, bleech... A juz calkiem nie wyobrazam sobie pocalunku z palacym mezczyzna. Dla mnie to czy facet jest palacy bylo jedna z pierwszych spraw na ktore zwracalam uwage przy poznawaniu kogos. Jezeli widzialam mezczyzne z papierosem (nawet jesli dla niego to bylo tylko "okazjonalnie") to automatycznie tracilam nim zainteresowanie. I jeszcze cos, za co mi sie pewnie dostanie: Apel do dziewczyn, aby zwracaly uwage czy facet pali, zwlaszcza jesli maja wobec niego powazniejsze plany. Bo jesli tak, to jak beda duze i beda chcialy ze swoim "mezem" podoksztalcac sie w kulturze innych narodow (tzn. Francji ![]() ![]() ![]() -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:16 |