O Papierosach...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
O Papierosach...
Serena |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: KCN ![]() |
Na pewnym forum,
ten temat wywolal burzliwa dyskusje...Jestem ciekawa czy tu tez tak
bedzie...Co myslicie o paleniu i papierosach?Palicie?Niecierpicie tego
zapachu?Czekam na wypowiedzi!
|
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kto tu nie rozumie tych co dobrowolnie
sobie zapalili?
;] No bo patrz - już o tym pisałem - idziesz do jakiegoś baru, pubu - toż tam jest wręcz siwo ;] Bierne palenie ponoć gorsze jest od czynnego - więc niby czemu masz cudzy dym wdychać ;] Pozatym fajki pełnią taką funkcję towarzyską - np. ludzie często piją po jednym piwie. Ani im to zadnej fazy nie da, ani specjalnej ulgi - ale jednak, to takie właściwe jest, ot gadasz sobie w jakims kameralnym miejscu z dobrymi znajomymi to i piwko, tudziez fajeczke sobie zaaplikujesz. Raz na jakis czas :] Nie zaszkodzi imo, czymże jest ta jedna fajka w ogromie spalin jakie codzien wdychamy ;] Nie propaguje palenia, broń Boże :] a tak, jeżeli chodzi o kontaky damsko-męsie - mało to odświerzaczy oddechu na świecie? ;] no ale zawsze, niepaląca wydaje mi się nieco atrakcyjniejsza od tej palącej ;] "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 26.11.2004 01:17 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:14 |