O Papierosach...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
O Papierosach...
Serena |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: KCN ![]() |
Na pewnym forum,
ten temat wywolal burzliwa dyskusje...Jestem ciekawa czy tu tez tak
bedzie...Co myslicie o paleniu i papierosach?Palicie?Niecierpicie tego
zapachu?Czekam na wypowiedzi!
|
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Okazjonalnosc... Mnie paieros jako dodatek do
piweczka nie pociaga, bo piweczka tez nie lubie.
![]() A to, ze facet palacy (nawet 'okazjonalnie") jest od razu skreslany jest bardzo proste. I jak dla mnie najbardziej rozsadne. No bo, ide sobie do jakiegos baru i widze faceta gadajaceg sobie ze znajomymi i palacego fajeczke. Dla niego, jest to tylko raz na jakis czas i duzo mu nie szkodzi, ale przeciez tego na czole nie ma wypisanego. Skad dziewczyna ma wiedziec czy chlopak pali tylko przy okazji czy piec paczek dziennie? Dlatego latwiej zalozyc, ze kazdy facet z papierosem w lapce jest skreslony. I problem mniejszy, ze sie nie natniemy. (wiem, ze czlowiek niepalacy w danej chwili moze byc potencjalnym nalogowcem, ale tego juz sie nie da wykluczyc. Mozna jedynie zweryfikowac przy dalszej znajomosc. A jak juz cos sie zacznie to rozne rzeczy sie zdazyc moga... ;P) -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 20:46 |