[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
voldius |
11.11.2004 18:10
|
Unregistered |
tak polecamy sobie co ostatnio obejrzeliśmy.
prosze o oceny w skali 1/10.
co ja ostatnimi czasy widziałem? Alien versus Predator - szmira jakich mało, dobre są może tylko walki, ale poza tym głupie do kwadratu. lekki spoiler - scena jak biegnie laska z predatorem powala. bejłocz. 2+/10 Ten post był edytowany przez voldius: 11.11.2004 18:13 |
Sihaja |
21.11.2004 23:27
|
Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta |
QUOTE E
tam ja wolę Colina Firtha =) Elluś, Księżniczko-Siostro, to mój ukochany aktor. Ja go wprost ubóstwiam Zwłaszcza po "Dziewczynie z perłą", ale także za wiele innych kreacji. Wreszcie ktoś, kto na nazwisko "Colin Firth" nie odpowiada "Ke?" Też się na Bridget wybiorę. Bo kto tam gra...? -------------------- |
Ellie |
27.11.2004 17:43
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. |
QUOTE(Sihaja @ 21.11.2004
23:27) Elluś,
Księżniczko-Siostro, to mój ukochany aktor. Ja go wprost ubóstwiam
Zwłaszcza
po "Dziewczynie z perłą", ale także za wiele innych kreacji.
Wreszcie ktoś, kto na nazwisko "Colin Firth" nie odpowiada
"Ke?" Też się na Bridget wybiorę. Bo kto tam gra...? No bo to ty mnie zaraziłaś "miłością" do pana Firtha QUOTE Dirty Dancing II - niesamowity film.
taki... klimatyczny (: i pikny. a teraz to muszę dorwać jedynkę, bo podobno
ona to jest sto razy pikniejsza. E tam dwójka. Nie zachwyciła mnie. Tylko jedynka ma ten urok, dzieki któremu można ją oglądać i po raz pięćdziesiąty i nie znudzi ci się. QUOTE Króluje tutaj scena walki pomiędzy
takimi dwoma mężczyznami ;] -to co, utopisz mnie teraz w 16 cm wody? -...w sumie niezły pomysł (i jazda ;]) Przyznam że mnie to ubawiło. Czyli jak z tym filmem? Nie jest ambitny, nie jest pouczający, nie jest wuglarny ani sprośny (chociaz scena w której taki jeden dobierał się do pani Jones troche mi do gustu nie przypadła...mogli tą aktorkę troszkę ładniejszą dać, a co ;]) A Renne Zelweger nie jest ładna? A że w filmie miałą nadwagę, to przecież o to chodziło. Scena w fontannie była jedną z lepszych -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:02 |