[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak polecamy sobie co ostatnio obejrzeliśmy.
prosze o oceny w skali 1/10.
co ja ostatnimi czasy widziałem? Alien versus Predator - szmira jakich mało, dobre są może tylko walki, ale poza tym głupie do kwadratu. lekki spoiler - scena jak biegnie laska z predatorem powala. bejłocz. 2+/10 Ten post był edytowany przez voldius: 11.11.2004 18:13 |
![]() ![]() ![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE E
tam ja wolę Colina Firtha =) Elluś, Księżniczko-Siostro, to mój ukochany aktor. Ja go wprost ubóstwiam ![]() Też się na Bridget wybiorę. ![]() ![]() -------------------- |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
QUOTE(Sihaja @ 21.11.2004
23:27) Elluś,
Księżniczko-Siostro, to mój ukochany aktor. Ja go wprost ubóstwiam
![]() Też się na Bridget wybiorę. ![]() ![]() No bo to ty mnie zaraziłaś "miłością" do pana Firtha ![]() QUOTE Dirty Dancing II - niesamowity film.
taki... klimatyczny (: i pikny. a teraz to muszę dorwać jedynkę, bo podobno
ona to jest sto razy pikniejsza. E tam dwójka. Nie zachwyciła mnie. Tylko jedynka ma ten urok, dzieki któremu można ją oglądać i po raz pięćdziesiąty i nie znudzi ci się. QUOTE Króluje tutaj scena walki pomiędzy
takimi dwoma mężczyznami ;] -to co, utopisz mnie teraz w 16 cm wody? -...w sumie niezły pomysł (i jazda ;]) Przyznam że mnie to ubawiło. Czyli jak z tym filmem? Nie jest ambitny, nie jest pouczający, nie jest wuglarny ani sprośny (chociaz scena w której taki jeden dobierał się do pani Jones troche mi do gustu nie przypadła...mogli tą aktorkę troszkę ładniejszą dać, a co ;]) A Renne Zelweger nie jest ładna? A że w filmie miałą nadwagę, to przecież o to chodziło. Scena w fontannie była jedną z lepszych ![]() -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 18:45 |