Szelest
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Szelest
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Cicho, mnie nie ma. Kropeczka.
Pod krzesłem, za stołem na łące ze śnieżnym kocem nieobecność moja w ciszy uśmiecha się do słońca. Cicho, mnie nie ma. Kropeczka. Za dużo. Ojojoj, za dużo słów do słuchania Milczeniem nie wykwitnę, herbatę gorzką pozostawię. Cicho, mnie nie ma. Kropeczka. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Herbata się przejadła to przypadkiem nie
oksymoron?
Ładny wiersz Sihajku, subtelny i jak ktoś już powiedział sihajowy. "Cicho, mnie nie ma. Kropeczka. " Ostatnio się tak czuję, jakby mnie nie było. I dlatego te słowa spodobały mi się. -------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 04:16 |