Teledyski
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Teledyski
voldius |
11.11.2004 18:08
|
Unregistered |
kozackie teldyski - no własnie, nie chodzi
mi pod względem muzyki, ale pod względem treściowym.
świetny jest dmx - who will [we?] be oczywiscie moge też polecić wszystkiego teledyski Eminema, też dobrze zrobione. |
Aniacoolerka |
02.12.2004 23:21
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 31.07.2003 Skąd: Katowice |
To są teledyski odpowiadające mi pod
względem treści a nie muzyki (chociaz niektóre piosenki bardzo lubię):
1) Linkin Park - Numb - świetna historia, wiele osób się z nią utożsamia; 2) Junior Senior - Move Your Feet - hehe, podoba mi się to w jaki sposób jest zrobiony i wogóle, zdaje mi się że robili go po prostu w paincie; 3) Blink 182 - All The Small Things - parodia bekstritów :D; 4) Jay-Z - 99 Problems - Nie wiem czemu ale podoba mi sie ; 5) Rammstein - Amerika - po prostu fajne 6) The Darkness - I Belive In The Thing Called Love - nie mam słów 7) Eminem - Mosh - fajne, szczególnie tekst piosenki!!!!! P.S. : Jak ja tu dawno na forum nie byłam i ile sie zmieniło -------------------- "This is my December
This is my time of the year This is my December This is all so clear This is my December This is my snow covered home This is my December This is me alone" Linkin Park - My December |
Norriśka |
03.12.2004 16:25
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning |
QUOTE(Aniacoolerka @ 02.12.2004
23:21) 2) Junior Senior -
Move Your Feet - hehe, podoba mi się to w jaki sposób jest zrobiony i
wogóle, zdaje mi się że robili go po prostu w
paincie; no, w paincie raczej trudno byłoby to zrobić ten teledysk został zrobiony na bazie starych gier komputerowych z czasów początków ery komputerowej -------------------- hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:43 |