Legalize Me!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Legalize Me!
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
-------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
KaRoLiNa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
Marichuana, z tego co wiem, jest dostępna w
Ameryce pod postacią kapsułek, przepisują to ludziom chorym na raka. Podobno
te tabletki są gówniane tylko się po nich wymiotuje i nic nie dają, można
chyba zdobyć pozwolenie na hodowanie jednego krzaczka w celach leczniczych,
ale nie jestem pewna.
Co do legalizacji w Polsce to mam mieszane uczucia, bo w sumie maryśka pomaga ludziom przy niektórych chorobach, a z drugiej strony recepty będą fałszowane apteki okradane itd. W sumie to mnie śmieszy, że ludzie tak strasznie reklamują marichuane i chcą jej legalizacji. Być może jest mniej szkodliwa od papierosów, ale jak nie pali się jej dużo, tylko "raz kiedyś". Jak się człowiek od marychy uzależni to przychodzi taki moment, że nie daje mu tego, co dawała na początku palenia i wtedy sięga po mocniejsze narkotyki. I to przestaje być takie nieszkodliwe. -------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:23 |