Mud (multiplayer Users Dungeon)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mud (multiplayer Users Dungeon)
Sandro16 |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 28.11.2004 Skąd: Szkoła dla magów pod Atlantykiem Trójkąt Bermudzki ![]() |
Jest to mój pierwszy post tak więc
zamieszczajcie tutaj dodatkowo czy to dobry pomysł
![]() -------------------- Biała magia................Czarna Magia................................Czekają na KOGOŚ...............................Spełni się PRZEPOWIEDnia
|
![]() ![]() ![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Ha, MUDy...
Grałam, gram i grać będę ;-) Na początku była Arkadia, o której dowiedziałam się właśnie z tego forum. Wciągnęło mnie to. Kilka miesięcy później ukazał się inny MUD - Dragfor (a raczej 1 faza testów) osadzony w świecie Forgotten Realms. Wysłałam podanie (ech, stary dobry system na podania) i zostałam przyjęta. Było miooodzio normalnie. Dostałam się do świetnej drużynki. Do dzisiaj pamiętam pożegnanie, wszyscy żeśmy ryczeli ;-) Potem był powrót na Arkadię, dopóki nie wyskoczył... Nightal (kontynuacja Dragfora, tylko o innej nazwie, beta testy), który został otwarty 1 grudnia tego roku. Gram dopiero 4 dzień, ale nie mogę nie przyznać, że jest świetnie (chociaż zabawę trochę naszej drużynie zepsuły pewne półorki, z którymi w sumie mam już sprawę załatwioną - ubili mnie dwa razy i są usatysfakcjonowani ^^). Ogólnie MUDy to świetna zabawa, uwaga - cholernie wciąga. Polecam każdemu ;-) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:39 |