Motoryzacja, live to ride, ride to
live!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Motoryzacja, live to ride, ride to
live!
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
-man, I gotta do sumthin' 'bout my
car..
-yeah, yr car is whack! -don't worry, dude! MTV's gonna pimp your ride! -yeah, that's what I'm talkin' 'bout. Lubisz szybką jazdę motorem, samochodem? A może wolisz wycieczki krajoznawcze ostatnio modnym skuterem? Chcesz porozmawiać o najnowszych modelach aut? O "odpicowanych" czoperach? O dźwięku włączanego silnika i o smrodzie wylanej benzyny? To jest miejsce na takie rozmowy! Nie krępujcie się i wypowiadajcie! :] -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ja tam mam fazę teraz na samoloty ;p i będę
robić licencję.
Ale samochody też mnie kręcą, tylko nie wiem czy bardziej od strony technicznej czy od strony wizualnej ![]() A te bryki na mtv są niezłe ![]() /panowie na motorach...mua ;p mam słabość dla dawców organów ;p/ -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:07 |