[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
voldius |
11.11.2004 18:10
|
Unregistered |
tak polecamy sobie co ostatnio obejrzeliśmy.
prosze o oceny w skali 1/10.
co ja ostatnimi czasy widziałem? Alien versus Predator - szmira jakich mało, dobre są może tylko walki, ale poza tym głupie do kwadratu. lekki spoiler - scena jak biegnie laska z predatorem powala. bejłocz. 2+/10 Ten post był edytowany przez voldius: 11.11.2004 18:13 |
ELF |
07.12.2004 20:30
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 11.11.2004 Skąd: Z boiska... |
Ja ostatnio obejrzałam:
"Powrót do przyszłości"- całą trylogię, która jak zepwne wiecie opowiada o przyjaźni chłopaka o imeniu Marty z szalonym dockorem Brown'em, który stwarza wehikuł czasu w starym samochodzie. Marty się przenosi w czasnie by pomóc swojemu ojcu w latach młodosci. W drugiej częsci musi się przenieść do przyszłości by uratować swojego syna. A w 3 części przenosi się w czasy dzikiegoz achodu by uratować doktora Brown'na. Oprócz tego oglądałam: "David Copperfield: 15 lat iluzji"- dokument wyreżyserowany przez David'a Copperfield'a, który opowiada o całej swojej karierze. W nim można oglądnąć stare nagrania jego trików i tych nowych. Oprócz tego opowida gdzie się urdził, wychowywał itp. Doskonała muzyka i świetnie połączone wyczyny z różnych okresów jego życia. Oczywiscie ostatnio też oglądałam "Magię David'a Copperfield'a" oraz inny program z nim, który się po prostu nazywa "David Copperfield". No i to chyba wszystko... Pozdrawiam. P.S. A co do Hugh Grant'a on się już na to nie nadaje... jest za stary... bardzo sie ostatnio zestarzał. Ten post był edytowany przez ELF: 07.12.2004 20:30 -------------------- Harry Potter jest jedyna osobą, która przeżyła kopniaka z półobrotu od Chucka Norrisa. Potterowi została tylko blizna w kształcie błyskawicy na czole. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:49 |