[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
voldius |
11.11.2004 18:10
|
Unregistered |
tak polecamy sobie co ostatnio obejrzeliśmy.
prosze o oceny w skali 1/10.
co ja ostatnimi czasy widziałem? Alien versus Predator - szmira jakich mało, dobre są może tylko walki, ale poza tym głupie do kwadratu. lekki spoiler - scena jak biegnie laska z predatorem powala. bejłocz. 2+/10 Ten post był edytowany przez voldius: 11.11.2004 18:13 |
kelyy |
08.12.2004 21:21
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra |
Co ja ostatnio oglądałam?
Bridget Jones w Pogoni za rozumem, to jush Potti komentowała, chmm.. 6,5/10 Niezbyt ambitny film, ale nie wiem czemu czuje sympatie zarówno do Renee Zelwegar jak i Bridget Jones, i chyba taka ocena za zajrfajne sceny i texty z pbytu Bridget w tajlandzkim wiezieniu. Trochę dawniej jush Superman ze św. pamięci Marlonem Brando w roli głównej. Film chmm... moim zdaniem nieco nudny i odronie sztuczny, oseniam na 5+/10 -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:56 |