Miłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Miłość
Blade |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
Chciałbym sie dowiedzieć czy kochaliście
kiedyś osobe tak mocno jak nigdy dotąd. I chciałbym całymi zdaniamia a nie
tylko trzy słowa "tak","nie","może".
-------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
![]() ![]() ![]() |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Pytana o liczbę dotychczasowych
facetów 16-latka, po skrupulatnych obliczeniach, odpowiada: "-Siedmiu.
Bo ja jestem bardzo stała w uczuciach-dodaje tonem
usprawiedliwienia.-Niektóre dziewczyny zmieniają facetów co
tydzień". <--"Język zamiast słów"( fragment),
"Polityka" nr7, 1999--->
Urywek tekstu z mojego podręcznika do polskiego...smieshne prawda? Zaiste dużo osób postrzega miłość jako coś "materialnego", drugą osobę traktuje jak coś co po tygodniu zużycia można wymienić po uprzednim pochwaleniu się tym przed koleżankami/ kolegami....Niektórzy podchodzą doprawdy do tego bardzo lekkomyślnie, dla innych to czasami zabawa cudzymi uczuciami. Ale wypada też zauważyć, że każdy inaczej traktuje miłość, każdy inaczej ją okazuje i odczuwa...Więc nie zawsze wypisywanie swoich "wyznań miłosnych" na opisie gadu musi z góry oznaczać pełną olewkę dla znaczenia tego słowa, ale okazywanie radości tym sposobem, łączącej się z tym, że ma się wreszcie tą drugą połówkę, w końcu trzeba to tolerować...Nie wiem do końca co to ma na uwadze, bo sama tak nie robię. Mogliby się na ten temat wypowiedzieć ludzie, którzy się z tym utożsamiają ![]() ![]() ![]() QUOTE Ja jeszcze dopiszę, ze miłość potrafi
dawać szczęście, ale potrafi też sprawić, że wszyscy (nie tylko główni
zainteresowani, ale też osoby postronne, próbujące im pomóc)zostaną
zranieni. Coś o tym wiem... czasami problem głównych zainteresowanych przerasta osoby trzecie, którym bardzo zależy na szczęściu tych dwojga...^^ -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:39 |