Ukraina, czyli sytuacja w owym
państwie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ukraina, czyli sytuacja w owym
państwie
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ostatnio na Ukrainie wybuchła
"Pomarańczowa rewolucja" zwolenników Wiktora Juszczenki. Wszystko
poszło o sfałszowane wybory. Młodzi ludzie na Ukrainie chcą znaleźć pracę,
bo tam jest bardzo biednie. Źródłem pracy na pewno jest Unia Europejska.
Wiktor Janukowycz trzyma z Rosją, a ludzie tego nie chcą. Jak myślicie czy
gdybyście mogli, to czy byście się przyłączyli do strajków? Czy popieracie
Ukrainców? Proszę o przemyślane posty.
-------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
a tak - o
Juszczence mowa..
acha , i ja tak szczerze mówiąc mam Ukrainę gdzieś - nasi 'ulubieńcy' pchają się tam głównie po to , by odwrócić nas od problemach w kraju.. nie wiem czemu Juszczenkę wrzucają do mediów jakby był Polskim bohaterem , a nie zapominajmy , jak to miło mówił o Polakach przed wrześniem.. tak sobie zacytuje pwną rzecz o ukraińcach: QUOTE Fragment ulotki "Ukraina tylko
dla Ukraińców" kolportowanej w cerkwiach na Wołyniu przez zwolenników
Wiktora Juszczenki (całość zamieszczona w tygodniku "Tydżeń",
www.temnik.com.ua : Dość już mamy wiekowego ucisku zaborców - Moskali i przeków (pogardliwe przezwisko Polaków za "szeleszczący" język - przyp. red.). Dość mamy słuchania Żydów-prowokatorów! Nadszedł czas : Ukraina tylko dla Ukraińców! Wygonić z naszych ziem bulbaszów, Moskali, przeków i Żydów! Przepędźcie z terenów Ukrainy cerkwie moskiewskie i domy modlitwy pseudochrześcijan baptystów! Precz z Ukrainy wszelkie brudy! Mamy swoją własną Cerkiew - ukraińską! Mamy swoich bohaterów - Ukraińców, którzy z bronią w ręku walczyli o naszą niepodległość! Wykorzenimy język moskalski wprowadzająć do całego szkolnictwa od Krymu do Lwowa wyłącznie język ukraiński! Wiktor Juszczenko gotów jest na wszystko, aby ustanowić na Ukrainie prawdziwy ukraiński porządek! Nasza władza będzie straszna dla Moskala, Żyda, Polaka i bulbaszy, jeżeli nie przyjmą naszego wyzwania, jeżeli nie będą uczęszczać do Naszych Cerkwi! no cóż , a powiadają że to my żyjemu historią.. Ten post był edytowany przez Hefaj: 10.12.2004 23:36 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:13 |