Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ten temat już był, ale sądzę, że można go reaktywować, bo jest częścią kultury..
Czytacie/ oglądacie/ rysujecie coś?? Ja ostatnio zacząłem oglądać Fushigi Yuugi ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jedynym słusznym anime jest DRAGON BALL Z
kaaaammmmmeeeehaaaaaammmmmeeeeeehhhaaaaaaaa! *chlip kochałem ten serial* albo SAILOR MOON Ukarze cie w imieniu księżyca! *ten tez ahhh 1996* ![]() dobra ale najlepszejszym anime są: w kat: komedia Puni Puni Poemi w kat: akcja Blood the last vampire w kat: akcja + odrobina niezrozumienia fabuły Neon Genesis Evangelion w kat: przygoda Nadia the of blue water w kat: smieszna komedia z elementami echii Love Hina w kat: cyberpunk Ghost in the Shell w kat: cyberpunk + odrobina niezrozumienia fabuły Akira w kat: odrobina niezrozumienia fabuły LOL Serial Eksperiments Lain w kat: film gore Elfen Lied w kat: film hentai Mystery of Necromicon - ale to równierz pod thriller podłazi ale ale w kat: anime moralne Wszystko Hayao Miyazaki'ego! Ten post był edytowany przez kubik: 11.12.2004 12:22 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 23:37 |