Miłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Miłość
Blade |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
Chciałbym sie dowiedzieć czy kochaliście
kiedyś osobe tak mocno jak nigdy dotąd. I chciałbym całymi zdaniamia a nie
tylko trzy słowa "tak","nie","może".
-------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
![]() ![]() ![]() |
ZedeKiaH |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 05.06.2003 Skąd: Z Amorelium ![]() |
Miłość?kiedys do tego mialam pesymistyczne
podejście. Nie interesowałam się nią tak bardzo, planowałam w życiu najpierw
znalezc prace,ustatkowac sie i wtedy ewentualnie mogłabym poznać kogoś.Jagby
to sie nie stało,trudno. W ogole zycie bylo dla mnei ciezkie i watpilam czy
wogole długo pożyję.
Obecnie znam Miłość.I kiedy wczesniej miałam depresję i nie widziałam sensu życia, to teraz wierze że wszystko może być dobrze i w tym swiecie jest wiele cudowności.Znamy się od powyżej dwóch lat,początki były w internecie.Codziennie rozmawialiśmy,poznawaliśmy siebie,swoje charaktery,opinie itp.Spotkalismy sie po roku.z powodu że mamy inne podejscia do milości niż duża część rówieśników,nie mowiliśmy szybko o milości. Chociaż to w jaki sposób potrafilismy z soba byc, zyc,spedzac czas, pomagac itp. ukazywało ze miedzy nami isntieje te cos wyjatkowego.Mowimy juz o uczuciach,myslach itp. Pielegnujemy nasze wiezi bo to jest dla nas najwazniejsze.Staramy sie robic jak najlepiej dla siebie,sprawiac radość.I to sprawia ze jestesmy szczesliwi,tak prawdziwie. A co do tego co widze, to nie lubie jak niektorzy zakochują się w obrazie człowieka.Nigdy z nią nie rozmawiali, z calych sił chcą doprowadzić do spotkania.Drugą osobę nie traktują poważnie,naprawde nie chcą dokładnie znac uczuc,przezyć drugiej osoby.Podoba im się to że mogą kogoś mieć i ze ktoś sie z nimi zajmuje.Są egoistami i chcą zeby ta druga osoba była na każde zawołanie. -------------------- Nasze życie jest tym, czym czynią je nasze myśli
Aureliusz --------------- Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera coraz głębszego sensu. Paulo Coelho --------------- Kwiat szczęścia najpiękniej rozkwita, gdy opromienia go światło miłości. --------------- Miłość jest piękna, piękniejsza od słońca, lecz tylko wtedy, gdy wytrwa do końca. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:01 |