Kluby, Ruchy Wyzwoleńcze,
Organizacje Pozarządowe,, kościoły, ideologie, subkultury
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kluby, Ruchy Wyzwoleńcze,
Organizacje Pozarządowe,, kościoły, ideologie, subkultury
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
z nadmiaru czasu rodzą się różne czasami
głupie pomysłym, i chyba jeszcze nie jestem w pełni świadoma, że ten jest
głupi... i znająć życie i te forum powiecie, że "ten temat przewijał
sie na forum setki razy" i to ma byc niby powód do nie zakładania
tematów, to propos konformizmu
no więc do rzeczy czy jesteście w jakimś stowarzyszeniu / wspólnocie / klubie itp. czy jesteście zwiazani z jakąś masową ideologią/ subkulturą itp. czy są ideologie/ kluby/ wspólnoty/ ruchy itp. które was interesują / śmieszą / denerwują itp. spróbuję sie wypowiedzieć później oczywiście jezeli z tego tematu wyniknie jakakolwiek dyskusja -------------------- m
|
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm
Z innej beczki Byłem wczoraj na całonocnej imprezie w towarzystwie kilku(w porywach -nastu) ludzi z czego dwóch było tzw. kibicami I bede o idelogi bzdurnej pisał :] Bo ci ludzie maja umysły potwornie wypaczone w stronę klubu który nie dość że gra kiepsko to ma takowych kibiców daaaleko gdzieś. W sumie to tym ludziom nawet o klub nie chodzi. Całe to gadanie o honorze, dumie klubowej i odwadze sprowadza się w ich wypadku do "$%^&* gościom z przemyśla" or sth. Już pominę to co widziałem. Ale ichniejsze rozmowy na temat tejże własnie "szalikowej ideologi" nieco mnie bawiły a nieco irytowały. Doprawdy - "zwykła nienawiść kipi wam z dyni" pasuje tutaj jak ulał. Byliby w stanie zadzgać człowieka za sam fakt przynależenia do innego klubu i za to że chodzi na mecze. Ehh... co to się porobiło ;/ gdyby istniał na swiecie przycisk odpowiedzialny za eliminowanie mentów społecznych w takim stylu (no i dresów mozna tu zaliczyć też, podobnie nasrane mają w głowach) to bym go wcisną ze dwa razy. "...P..." Ten post był edytowany przez TimmY: 12.12.2004 23:05 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:56 |