Miłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Miłość
Blade |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
Chciałbym sie dowiedzieć czy kochaliście
kiedyś osobe tak mocno jak nigdy dotąd. I chciałbym całymi zdaniamia a nie
tylko trzy słowa "tak","nie","może".
-------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
![]() ![]() ![]() |
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 12.12.2004
18:10) .... Taaa jasne
ludzie zywia do siebie jakies uczucie bo chca byc trendi stajli i w pyte.
Cholera jakos kochajac swoich rodzicow nigdy nie czulem sie jakis trendi.
Dzieki ze mi powiedziales ze tak sie czuc powinienem. A jak juz zywie
uczucie do jednej dziewoji to cholera chyba juz skale przebilem. Milosc do rodzicow to milosc afektywna, wyzowolna przez wiezi genetyczne. Kazde dziecko kocha swoich rodzicow do momentu gdy zaczyna dokonywac swiadomych wyborow, wtedy moze pozsotac w milosci albo zrozumiec ja i zyskac logiczne i stateczne podejscie... Milosc rodzic > dziecko wynika z chemii, a nie z emocji. Jest wymuszona w pewien sposob. QUOTE Tak
a szczegolnie kiedy dzieci kochaja swoich rodzicow. Twoja prymitywna proba retoryki zaczyna mnie zniesmaczac. Ja rozpatruje milosc globalnie, a nie w kontekcie rodzicielskim; a milosc widziana szeroko wlasnie do tego sie sprowdza, czy chesz czy nie. QUOTE Konsumpcja, ale pamietaj ze przeciez
nie wszystko sie do niej sproawdza. To co widze wokol mnie przekonuje ze wszystko sie sprowadza do konsumpcji. Tworzenie idei, ktore tworza twowary, dzieki ktorym ludzie zarabiaja. Nic ponadto. QUOTE Big elo! Twoja lapidarnosc przechodzi granice rozsadku, ogarnij sie i nie kpij sobie z czegos czego kontekstu nie rozumiesz. Ten post był edytowany przez PEQU: 12.12.2004 18:51 -------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:41 |