Miłość
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Miłość
Blade |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 15 Dołączył: 05.07.2003 Skąd: Bielsko-Biała and Jastrzębie Zdrój ![]() |
Chciałbym sie dowiedzieć czy kochaliście
kiedyś osobe tak mocno jak nigdy dotąd. I chciałbym całymi zdaniamia a nie
tylko trzy słowa "tak","nie","może".
-------------------- "Mezopotamia miedzy Eufratem i Tygrysem Mezo styl miedzy kartka a dlugopisem mezo styl miedzy forma i trescia moze ty wiesz cos na ten temat"
"Halo chcialbym nawiazac dialog przemowic do tych co mosty za soba pala" "maly i wielki smialy jak Frodo wchodze w ciemny Mordor i robie horror wrogom" |
![]() ![]() ![]() |
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
QUOTE(matoos) Zdaję sobie sprawę że nie ma na
świecie ludzi idealnych. Ale uważam że wszystko zależy od nastawienia. Mów
co chcesz, ja pozostanę nietolerancyjny, ty pozostań ślepy. Ja próbowałem ci
przemówić do rozumu. Co ty z tym zrobisz to twoja sprawa. Moze to Ty jestes slepy i zyjesz w swiecie iluzji... swiecie emocji ktore tworzysz aby dodac polotu swojej ziemskiej, ludzkiej egzystencji. Niczym lustro, ktore odbija sie w innym lustrze, myslac, ze odbicie to rzeczywistosc. QUOTE(matoos) A tak w ogóle to gdzie wykazałem tę
niesamowitą nietolerancję i obrzydliwy brak wyrozumiałości dla ciebie? W tym
że zamiast ci przytaknąć i dać spluwkę do łapki żebyś mógł się (lub kogoś)
zastrzelić sprzeciwiłem się? Sorki, taki już ze mnie pieprzony
rewolucjonista. W takich chwilach moge powiedziec tylko whatever. EOT. Nie bede sie wypowiadal w tym temacie, nie zrozumiecie nigdy. A wszystkie osoby, ktore potencjalnie moglem urazic lub urazilem serdecznie i szczerze przepraszam - tak to przewaznie sie konczy, gdy proboje ludziom cokolwiek wyjasniac... Gome nesai jak mowia japoczycy. Ten post był edytowany przez PEQU: 13.12.2004 19:31 -------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:00 |