A Wtedy Leciał "czas
Apokalipsy", 13 XII 1981
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
A Wtedy Leciał "czas
Apokalipsy", 13 XII 1981
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
no to dziś mamy 23 rocznice rozpoczęcia stanu
wojennego
tu ukrywać strasznego narobili wtedy bigosu pomyśleć, że ,,generał J,, dostaje emeryturę... pppfff może jekieś refleksje?... -------------------- m
|
![]() ![]() ![]() |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
słucham??? matoos
system totalitarny nie ma dobrych stron... kapitalizm to nie raj na ziemi, ale powiedz to jakiemuś internowanemu, że komuna ,, nie była taka zła,, paranoja może i za czasu stanu wojennego mojej rodzinie nic sie nie stało, ale w grudniu 1970 zabili mu niedoszłego wu/ójka, koleś był w seminarium i dostał w tył głowy od zomowca, nie bedę się wgryzać w szczeguły nic nie zmieni mojego podejścia do prlu i jego ,,władz,, ja rozumiem z tym ,,generałem J,, przecież to chyba sprostowałam, miał koleś niemały problem, tak źle i tak nie dobrze, sorry ale to nie jest żadne usprawiedliwienie... Ten post był edytowany przez Teodora: 13.12.2004 18:19 -------------------- m
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Teodora @ 13.12.2004
18:12) słucham??? matoos system totalitarny nie ma dobrych stron... kapitalizm to nie raj na ziemi, ale powiedz to jakiemuś internowanemu, że komuna ,, nie była taka zła,, paranoja Hehehe, ale moment, nie mówimy o wersjach utopijnych tylko podstawowej. Poczytaj trochę. Ma wiele dobrych stron. Ma także wiele złych stron. Jak każdy ustrój. Stare chińskie przysłowie mówi: Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. A jeszcze wykorzystując sposób kolegi powyższego zacytuję Kazika: "Las Maquinas de la muerte, czy chcesz czy nie Kiedy jeden je więcej wtedy drugi je mniej" I nie ma takiego ustroju który by to zmienił. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:09 |