A Wtedy Leciał "czas
Apokalipsy", 13 XII 1981
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
A Wtedy Leciał "czas
Apokalipsy", 13 XII 1981
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
no to dziś mamy 23 rocznice rozpoczęcia stanu
wojennego
tu ukrywać strasznego narobili wtedy bigosu pomyśleć, że ,,generał J,, dostaje emeryturę... pppfff może jekieś refleksje?... -------------------- m
|
![]() ![]() ![]() |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wara od papieża pequ
A wiesz ilu ludzi zginelo od dżumy? Tak można długo wymieniać. A zreszta - moj dziadek pozostajacy dla mnie autorytetem w pewnych kwestiach walczyl w AK i że niby też mi naopowiadal bredni ya? ;] Ciekawi mnie ile to faktow skrywa w sobie II wojna skoro taki totalitaryzm okazuje się być rozwiązaniem całkiem niezłym. Em, mogę zrozumieć iz potrzeba wprowadzenia stanu wojennego faktycznie była, tylko że gdyby de facto ktoś wpadł na pomysł zaatakowania Polski to pewnie i tak by większych szans na obrone nie miala. A w takiej sytuacji gnebienie włąsnego narodu wydaje się już głupotą...a mordowanie własnych ludzi już sie opisywac nie bardzo daje. Nie obwianiam o to wszystko Jaruzelskiego, jakkolwiek swoją role tez odegrał i bynajmniej nie była to rola chlubna "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 14.12.2004 14:35 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:11 |