Pragnienie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pragnienie
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Nago mi, nago w ciemnym pudle pokoju na skórze pustka zawisła pytaniem, Rozbijam myśli o regał przy ścianie o okno, o drzwi, o lustro omszałe. Wybiegam oddechem dwa metry za ścianę. Zegar wyłupiastym wahadłem zerka, odmierza zastałe powietrze. Siedze - blade prezentując ciało jestem - świadoma Twojej niebliskości. Nago mi, nago, w samotnym tapczanie. Znaleziony w kajeciku. Rytm poszedł na podwórko, interpunkcja pobiegła za nim. Pozdrawiam. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
podoba mi się niesamowicie ten fragment
QUOTE Wybiegam oddechem dwa metry za ścianę cały wiersz jakiś taki cieższy niż zwykle a jednak też Sihajowy ^^' lubię taką surrealistyczną poezję tylko jakoś zakończenie nie do końca zaspokoiło moje potrzeby szkoda ale ogólnie plus -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 07:56 |