Ubiór A Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ubiór A Muzyka
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
więc wiadomo ło co chodzi.
czy uważacie, że strój powinien mówić o tym jakiej słucha się muzyki? czy wy sami uzewnętrznacie swoje gusta muzyczne, manifestujecie poprzez swój ubiór to czego słuchacie? jeśli tak to dlaczego. i jeśli nie to też dlaczego. co myślicie o ludziach, którzy słuchają np. rocka a wyglądają jak dresy albo rożowe landrynki ? itd., itd. .......... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co z mangami i j-music??
Rozbudowka postu: QUOTE metalu bo slucham Eldo i nosze
szerokie spodnie, A gruby jest brudnym punkiem i nosi szerokie spodnie. Jak dla mnie punk jest lepszy niz h-h. Pod wzgledem muzyki i tekstow. QUOTE jeszcze jestem zdajca black metalu bo
slucham Habakuka Cholera to ja rowniez jestem pieprzonym zdrajaca. QUOTE jestem zdrajca punka bo slucham Limp
Bizkit Zdrajca ludzi z niespieprzonym gustem muzycznym bo LB i LP sa tak do dupy ze mawet [potrafia dorownac Najtliszowi. QUOTE włosów nie mam tylko warkoczyk
zapuszczam To jest ten taki standardowy kosmyk wlosow z tylu ktore seigaja gdzies do lopatek a reszta jest wygolona na 2mm? QUOTE A
na poczatku roku sie koledzy metalowy dziwili jak to mozliwe ze skejt czyta
takie wyszukane fantasy jak "Strumienie Srebra" Salvatore'a...
no i na dodatek jak to możliwe, że gram w gry typu Ultima lub
Baldu Kiepscy tma u was ludzie w takim wypadku sa. Btw. Najbardziej wyszukanym fantasy jak narazie wg. mnie sa "Amerykanscy Bogowie". QUOTE Wiem, że to offtopic ale uwielbiam
wszem i wobec pokazywać, że ludzie są jak szklanki - puści i można w nich
wlać wszystko co się chce. A jak ktoś jest kubkiem to już
tragedia. Przez to ze jszcze slucham jazzu i muzyki instrumentalnym (wlaczni z folkiem i muzyka klasyczna) to czuje sie niczym czajnik elektryczny. Ten post był edytowany przez BlackOmen: 18.12.2004 13:44 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:18 |