Ubiór A Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ubiór A Muzyka
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
więc wiadomo ło co chodzi.
czy uważacie, że strój powinien mówić o tym jakiej słucha się muzyki? czy wy sami uzewnętrznacie swoje gusta muzyczne, manifestujecie poprzez swój ubiór to czego słuchacie? jeśli tak to dlaczego. i jeśli nie to też dlaczego. co myślicie o ludziach, którzy słuchają np. rocka a wyglądają jak dresy albo rożowe landrynki ? itd., itd. .......... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
Boże czy na prawdę tak ciężko zauważyć
ironie w moich wypowiedziach, albo, co gorsza czy ludzie są na prawdę tacy
naiwni?
Eh... BlackOmen, cały mój tekst był jedną wielką prowkacją dla ludzi takich jak Ty. Przez swoją odpowiedź właśnie udowodniłeś wszystko co napisałem. Spodziewałem się odpowiedzi typu: Ja mam włosy w jakieś tam to jestem zdrajca, Limp Bizkit jest bezguściem dla mas, Linkin Park to komercha, Nigthwish rzadzi, Metalika smierdzi, najlepsze fantasy to Amerykańscy Bogowie, itd. Inaczej mówiąc bezsensownej licytacji jednego tru przez drugiego bardziej tru. Ogólnie było miło i śmieszno. Btw. Widze, że masz w stopce 1500 cytatów różnych mądrych wykonawców... Radził bym Ci zastosować się do chociaż jednego ;] Ten post był edytowany przez PEQU: 18.12.2004 14:09 -------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:43 |