Ubiór A Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ubiór A Muzyka
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
więc wiadomo ło co chodzi.
czy uważacie, że strój powinien mówić o tym jakiej słucha się muzyki? czy wy sami uzewnętrznacie swoje gusta muzyczne, manifestujecie poprzez swój ubiór to czego słuchacie? jeśli tak to dlaczego. i jeśli nie to też dlaczego. co myślicie o ludziach, którzy słuchają np. rocka a wyglądają jak dresy albo rożowe landrynki ? itd., itd. .......... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE BlackOmen, cały mój tekst był jedną
wielką prowkacją dla ludzi takich jak Ty. Przez swoją odpowiedź właśnie
udowodniłeś wszystko co napisałem. Spodziewałem się odpowiedzi typu: Ja mam
włosy w jakieś tam to jestem zdrajca, Limp Bizkit jest bezguściem dla mas,
Linkin Park to komercha, Nigthwish rzadzi, Metalika smierdzi, najlepsze
fantasy to Amerykańscy Bogowie, itd. Inaczej mówiąc bezsensownej licytacji
jednego tru przez drugiego bardziej tru. Ogólnie było miło i śmieszno. Widzisz ja tutaj chce pociagnac dyskusje a tobie gadac sie nie chce. Co ty robisz na forum dyskusyjnym? Moze od razu przestan pisac posty i idz sobie posluchaj LB. Swoja droga zgrywas ztakiego super oczytanego a nie mozesz nawet zrozumiec najprostrzych rzeczy jakie sa do ciebie kierowane. ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 09:01 |