Moje
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje
apple_pie |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 19.12.2004 Skąd: umcyumcy ![]() |
Kap
Kap Kap cicho. To krew kapiąca z parapetu. Podarte firanki kołyszą się na wietrze. Ta dziewczyna... Ona skoczyła. A gwóźdź tkwiący w oknie, boleśnie zahaczył i rozdarł jej skórę Ale to już chyba nieważne... Ten post był edytowany przez apple_pie: 19.12.2004 22:16 |
![]() ![]() ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
O. Ciekawa forma, nie powiem. Szczególnie
druga zwrotka do gustu przypadła, dzięki tym nerwosekundom absurdom. Tylko -
silność życia? Trochę mi zgrzyta. Podobnie jak zakończenie. Wypadło ze
zgrabnego rytmu i nie wyszło mu to na dobre. Dla mnie to zdanie jest za
długie, powinno być bardzo króciutkie, albo zamiast zdania, epitecik
jakowyś.
No, ale to tylko opinia subiektywna. :) Z lewą nogą to bym się chyba dogadała. Uwierzysz, że według jakiś przemądrzałych jajogłowców wyznacznikiem towarzyskości jest to, że ziewasz, kiedy druga osoba robi to samo? A ja tak miewam, twoja noga pewnie też. Powiem Ci jeszcze, że krzywe nóżki zakończone zgrabnymi stópkami to całkiem fajna rzecz. Uchodzić za gwiazdę Hollywoodu można, oni tam wszyscy takie mają. Ten post był edytowany przez Myśka: 20.12.2004 22:33 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 05:37 |