Zakon Feniksa..., ...i jego
działalność
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zakon Feniksa..., ...i jego
działalność
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie jestem pewna czy taki temat już był, no
ale na VI tomie może powinien się znaleźć?
Otóż, jak wyobrażacie sobie działalność Zakonu Feniksa w 6 tomie? Czy w ogóle będzie istniał, czy pod tą samą nazwą. No i najważniejsze - czy ujawni swoją działalność Ministerstwu, teraz gdy także i ono uwierzyło w powrót Voldemorta? A może Dumbledore zadecyduje dalej ukrywać działalność ZF w tajemnicy... Może być też tak, że o Zakonie będą wiedzieć tylko niektórzy urzędnicy MM... jeśli tak, to którzy? Aha, i jak myślicie, ilu nowych członków możemy poznać w 6 tomie? Czekam na wasze opinie. P.S. Jeśli coś takiego było, to możecie skasować. -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE Knot jest uparty i właśnie o to
chodzi. Czy wkońcu zmieni swoje stanowisko, czy poczuje
skrócha. zacznijmy od tego, że Knot już więcej raczej nie zasiądzie na stołku Ministra. po tym wszystkim, co on zrobił... społeczeństwo się nie zgodzi. i chyba już zmienił stanowisko, bo chyba sam widziała Voldemorta, więc raczej nie może się upierać przy tym, że go nie ma. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:38 |