Data Wydania 6 Tomu., itp XD
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Data Wydania 6 Tomu., itp XD
Impuls_girl |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 21.12.2004 ![]() |
Na oficjajnej stronie internetowej JKR
tajemne drzwi znów zostały otworzone!!
Wchodzimy przez nie , widzimy choinke a pod nią prezenty, klikamy na nie i wyświetlają się nam zagadki of corse po agielsku!! odpowiedzi do nich to: <<cenzored>> (podaje w przypadkowej kolejności!!) Gdy mam to już za sobą klikamy na środkowa kartkę świąteczną ( z gwiazdką:D)wśrod innych kartek koło choinki pojawia się nam tekst: 'Harry Potter and the Half-Blood Prince' is COMPLETED and has been delivered to my English language publishers, who hope to announce the publication date within 24 hours. Although I have joked about HP&THBP racing my third baby into the world, I have in fact had all the time I needed to tinker with the manuscript to my satisfaction and I am as happy as I have ever been with the end result. I only hope you feel that it was worth the wait when you finally read it! co oznacza że 6 tom już został napisany!!JKR na prawde robi wspaniałe prezenty na święta!! P.S. mam nadzieje że każdy wie jak dojść do tych drzwi!!Jakby ktoś nie wiedział to wchodząc na strone: www.jkrowilng.com widzimy pewne biurko i klikamy na gumke od włosów:D Ten post był edytowany przez kubik: 21.12.2004 19:43 |
![]() ![]() ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE Jedyne, czego jestem pewny to, to że
po 16 Lipca, na forum jak i na żadną strone na której pojawi się choćby mała
wzmianka o Harrym Potterze nie zaglądne. Nie chce wiedzieć nic. To co już
wiem w zupełności mi wystarczy. Ich auch XP QUOTE Chyba raczej oczywiste ze premiery sa
u nas pozniej - tlumaczenie, dubbing... HPiKPK w sklepach pojawi sie mysle
ze pod koniec pazdziernika no moze poczatek
listopada... taaa...bosko by było, gdyby
to było chociaż październik. przypomnijcie sobie sytuacje z Zakonem.
premiera w Angli była w czerwcu [?], a u nas książka wyszła w styczniu.
jeśli teraz premiera jest w lipcu, no to u nas tak pewnie gdzieś w lutym.
łożesz kurde :/QUOTE Jestem ciekawy po co wydawcy HP
czekają aż 0.5 roku na wydanie książki ?? Po co ?? Jak to ma sens ?? Nie
można tej całej procedury przyśpieszyć ?? mi też się to nie podoba. eh... ale
wiesz poprawki, korekty, druk, jakieś nie wiem, umowy czy formalności. to
wszystko zajmuje 'troszkę' czasu. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:21 |