Rozdziały 6 Tomu, co oznaczają?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Rozdziały 6 Tomu, co oznaczają?
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rozdział 6 – Draco’s Detour
Rozdział 2 – Spinners End Rozdział 14 – Felix Felicis wasze sugestie? swoje wkleje później -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ej ej, już mnie tu nie obrażaj!
I co z tego, ja też mogę powiedzieć że mam ciocię jedną w Anglii, drugą w Nowej Zelandii, odwiedzam fora zagraniczne i znam angielski! A za fankę Pottera uważam się jak najbardziej, inaczej by mnie tu nie było! Większą styczność... phi... czytałam polską wersję każdego tomu po kilka razy, z angielską tez miałam do czynienia! No tak, słyszałam że Lupin może odegrać dużą rolę w 7 tomie, słyszałam, ale nie można wykluczyć na 100% jego śmierci! Jak nie w 6, to może zginąć w 7! A o wspołpracy Harry'ego i Draco to plotki! Naprawdę niewiele rzeczy możemy być pewnymi!!! P.S. Dzieki David za wsparcie. -------------------- just keep dreaming.
|
Gofik |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 26.12.2004 ![]() |
QUOTE(kkate @ 26.12.2004
23:29) A o wspołpracy
Harry'ego i Draco to plotki! Naprawdę niewiele rzeczy możemy być pewnymi!!! P.S. Dzieki David za wsparcie. Jakoś nie mógł bym sobie wyobrazić Draco z Harrym, walczącym razem z Voldemortem:lol: <hahaha>To po prostu śmieszne. Co do Feliksa to wydaje mi sie że to na 99,99% nauczyciel OPCM. Niewiem co oznacza ten rozdział z Draco, ale o tym końcu kręcenia czy co na pierwszy żut oka pomyślałem że mugole dowiedzą się że Harry jest czarodziejem, ale to jest GŁUPIE! Teraz to ja już zupełnie nie wiem o co z tym chodzi, może Harry dowie się czegoś o Zakonie Feniksa. Kto wie? ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:45 |