No I Pare Moich Bazgrolooff
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
No I Pare Moich Bazgrolooff
Psia Gwiazda |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 26.12.2004 ![]() |
i ja Wam pokaze pare moich rysunkoof
![]() syriusz Maruders mowicie, ze sie ramki nie podobaja, a oto wersja nieco bardziej bez nich =P huncwoci (bez ramek) i jeszcze cosi, po raz kolejny juz niedopracowanie, ale jakos mi sie nie chcialo - -'' Tonks, Moody i Lupin a teraaaaz przedstawiam cos neew, czyyyyyyyyli Malfoy by me (nieco starszy) Mlfoy Draco licze na konstruktywna krytyke... niedlugo dodam tu jeszcze pare rzeczoof, ale do tego czasu komentowac komentowac ![]() Ten post był edytowany przez Psia Gwiazda: 08.01.2005 21:37 -------------------- [size=3]~~**Członek Stowarzyszenia THE FULL MOON -fanklubu R.Lupina**~~[/size
umarl... kto mi odda morze lez ![]() ![]() ![]() ![]() TOM MARVOLO RIDDLE - - I AM LORD VOLDEMORT ~~MÓJ BLOGASEK~~ |
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Ogolnie mi sie podoba. Nawet bardzo. Widac
ze masz cos w lapce.
To czego sie przyczepie to to, ze prace sa bardzo niedopracowane. Popatrz np. na ramki, sa krzywe, jakby odbazgrolone na odwal sie. Tak samo szaty, zwlaszcze Syriusza, widac kazde pociagniecie olowka. Moze to wina sprzetu, mam wrazenie, ze przydalby sie bardziej mieki olowek. Ale czekam na wiecej rysunkow bo naprawde mi sie podobaja ![]() Acha, zapomnialam! Te obrzydliwe czarne ramki cholernie przeszkadzaja. A mozna to usunac nawet w paint'cie. Popraw! Ten post był edytowany przez sasilla: 27.12.2004 21:01 -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 17:15 |