No I Pare Moich Bazgrolooff
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
No I Pare Moich Bazgrolooff
Psia Gwiazda |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 26.12.2004 ![]() |
i ja Wam pokaze pare moich rysunkoof
![]() syriusz Maruders mowicie, ze sie ramki nie podobaja, a oto wersja nieco bardziej bez nich =P huncwoci (bez ramek) i jeszcze cosi, po raz kolejny juz niedopracowanie, ale jakos mi sie nie chcialo - -'' Tonks, Moody i Lupin a teraaaaz przedstawiam cos neew, czyyyyyyyyli Malfoy by me (nieco starszy) Mlfoy Draco licze na konstruktywna krytyke... niedlugo dodam tu jeszcze pare rzeczoof, ale do tego czasu komentowac komentowac ![]() Ten post był edytowany przez Psia Gwiazda: 08.01.2005 21:37 -------------------- [size=3]~~**Członek Stowarzyszenia THE FULL MOON -fanklubu R.Lupina**~~[/size
umarl... kto mi odda morze lez ![]() ![]() ![]() ![]() TOM MARVOLO RIDDLE - - I AM LORD VOLDEMORT ~~MÓJ BLOGASEK~~ |
![]() ![]() ![]() |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
O, jaki ma Moody płaszcz... taki wieeelki
![]() ![]() Tonks naprawdę bardzo dobra, tylko moim skromnym zdaniem ma trochę za dużą dłoń. Lupin wygląda tak... heh.... poczciwie, ale nie trafiłaś dobrze w moje wyobrażenia jego osoby.... I dość słabo zarysowałaś twarz, powinnaś mocniej zaakcentować oczy. A Huncwoci bez ramek? No cóż, po prostu lepiej ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 17:28 |