No I Pare Moich Bazgrolooff
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
No I Pare Moich Bazgrolooff
Psia Gwiazda |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 26.12.2004 ![]() |
i ja Wam pokaze pare moich rysunkoof
![]() syriusz Maruders mowicie, ze sie ramki nie podobaja, a oto wersja nieco bardziej bez nich =P huncwoci (bez ramek) i jeszcze cosi, po raz kolejny juz niedopracowanie, ale jakos mi sie nie chcialo - -'' Tonks, Moody i Lupin a teraaaaz przedstawiam cos neew, czyyyyyyyyli Malfoy by me (nieco starszy) Mlfoy Draco licze na konstruktywna krytyke... niedlugo dodam tu jeszcze pare rzeczoof, ale do tego czasu komentowac komentowac ![]() Ten post był edytowany przez Psia Gwiazda: 08.01.2005 21:37 -------------------- [size=3]~~**Członek Stowarzyszenia THE FULL MOON -fanklubu R.Lupina**~~[/size
umarl... kto mi odda morze lez ![]() ![]() ![]() ![]() TOM MARVOLO RIDDLE - - I AM LORD VOLDEMORT ~~MÓJ BLOGASEK~~ |
![]() ![]() ![]() |
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
ładne. Podoba mi się. ALe muszę sie
przyczepić
![]() 1. Syriuszek ładny. Podoba mi się. Tylko to zakończeie szaty mi do gustu nie przypadło. 2. i 3. Remus to ten pierwszy z lewej? Wygląda jak by miał zeza i chodzi mi o to z ramkami. Tamto bez tamek jakby takie bardziej dopracowane. 4. Tonks moim zdaniem świetna. Moody też. Natomiast Lupin wygląda jakby przyszedł z innej bajki(lewe ucho ma za duże i to może dla tego tak z ta bajka wyskoczyłam ![]() ![]() No to na tyle. Ogólnie poziom swietny(gdybym ja tak rysowała ![]() -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 17:19 |