Dorcas Meadowes, kim jest?? z kim
byla zwiazana??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dorcas Meadowes, kim jest?? z kim
byla zwiazana??
Hermiona z Krakowa |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: gród króla Kraka =P ![]() |
Poznajemy ja, gdy szalonoki
pokazuje Harry'emu zdjecie pierwszych czlonkow zakonu Feniksa-
"To brat Dumbledore'a Aberforth, widzialem go tylko jeden raz, dosc dziwny facet... A to Dorcas Meadowes, Voldemort zamordowal ja osobiscie... Syriusz, jeszcze z krotkimi wlosami... " HPiZF, str. 198 Kim moze ona byc?? -> wiekszosc potteromaniakow przypuszcza, iz byla to przyjaciolka Lily Evans z czasow szkolnych, niektorzy nawet lacza ja z Syriuszem. Fakt, iz na zdjeciu stoi obok Syriusza, ale czy to oznacza, ze byli kiedy razem?? Na SUM-ach (najgorsze wspomnienie Snape'a, HPiZF) jakas dziewczyna siedzaca za Syriuszem "zerkala na niego tesknie". Czy byla to Dorcas Meadowes?? Czy jest ona wazna postacia w historii "chlopca, ktory przezyl"?? -> trudno powiedziec... Ale fakt, iz Voldemort zamordowal ja OSOBISCIE, wskazuje, iz byla ona kims waznym, kims kogo smierci, Voldziu musi byc pewny... Moze rzeczywiscie ma ona zwiazek ze zdrada lily & james'a?? ___________________________________________________________________ Odpowiedzi na te pytania pozostawiam Wam!! Wypowiadajcie sie i zglaszajcie wlasne przypuszczenia!! PS.: Sprawdzalam, nie bylo topicu o tej postaci ![]() -------------------- "Wymagajcie od siebie, chocby inni nie wymagali" Jan Pawel II ['] ['] [']
~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hermiona z Krakowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: gród króla Kraka =P ![]() |
Niom to prawie pewne, ze Dorcas
okaze sie przyjaciolka Lily, no i mam nadzieje, ze byla tesh kiedys dziewczyna syr. Bo nie bylo o tym wzmianki w zadnym z V tomow- o parze dla Syr. Ale pytanie czemu Voldemort zamordowal ja osobiscie????!!! Kogo Vol morduje osobiscie?? Albo smierciozercow, ktorzy sie zbuntowali (odpada), albo kiedy ktos jest mu koniecznie potrzebny do odzyskania mocy (ale wtedy jej przeciez nie odzyskiwal), albo..... kogos kto moze mu zagrozic w odebraniu wladzy. Bo tak przeciez byla z smiercia Lily&James'a (no zamierzonej smierci harry'ego). Czy Dorcas ma z tym jakis zwiazek?? Bo jezeli byla przyjaciolka Lily, to pewnie tak!! Moze byla matka chrzestna Harry'ego?? http://schem.elektroda.net !! PISZCIE CO SADZICIE! Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 14:13 -------------------- "Wymagajcie od siebie, chocby inni nie wymagali" Jan Pawel II ['] ['] [']
~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:39 |