Pomoc Praktyczna, liczę na
was....
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pomoc Praktyczna, liczę na
was....
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jestem na etapie tworzenia przygody rpg osadzonego w realiach świata HP. Przekuwam drążącą mnie od kilku lat ideę w czyn i proszę was o kilka informacji, sugestii, itd. itp. bo nie mam teraz czasu obkładac się wszystkimi pięcioma tomami niestety.
1. W jakim miesiącu Voldemort zabił Potterów i zakończył swój pierwszy burzliwy okres kariery? Nie wiem czy to wogóle jest gdziekolwiek opisane, ale z mojego punktu widzenia ma dosyć istotne znaczenie. 2. Zaklęcia. Wypiszcie ile się da. Wymyślcie ile się da ![]() ![]() 3. Od kiedy Snape zaczął pracę w Hogwarcie? 4. Ile lat starsi od Pottera są Bill i Charlie? Narazie tyle, ale pojawi się tego więcej... |
![]() ![]() ![]() |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Accio
Alohomora Aperacjum Avada Kedavra Avis babloglowa Colloportus Conjunctivitus Criuciatus Crucio Deletrius Densaugeo Diffindo DISILLUSION Disillusionment CHARM Dissendium DRĘTWOTA Enervate Engorgio Engorgio Evanesce Expecto patronum Expelliarmus Feraverto Ferulla Fidelius Finite Incantatem Flipendo Furnunkulus Impendimenta Imperius Impervius imprevious Incendio Innobillus legilimens linia wieku locomotor ... Locomotor Mortis Lumos Mobilarbus Mobili Corpus Morsmorde Mimble Wimble Niezakłócalne Zaklęcie Nox obliteration Oblivate Oklumencja Orchideus Pertrificus Totalus Peskipiksi Posternomi Portus Prior Incantatem REDUCTO Relashio Reparo Rictusempra Riddikulus scourgity SENPERSORTIA Serpensontia silencio skurge Sonorus SPONGIFY Tarantallegra tarczy Terravelto Uroki Narowistości Waddiwasi Wingardium Leviosa Wskaż Mi zaklecie powiekszajace ZAKLĘCIA BEZPIECZNE ZAKLĘCIE FIDELIUSA Zaklęcie Stałego Przylegania tylko tam moga byc tez rzeczy która nie są zakleciami,bo ja to skopiowałam ze strony. Tłumaczeń nie pisze,bo każdy wie,co powodują ![]() -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:45 |