Ziemia, .i jej koniec.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ziemia, .i jej koniec.
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
Ostatnio coraz częściej zastanawiam się,
kiedy nadejdzie Pojutrze...
Ludzie biegną na przód, nie oglądając się za siebie. Nie potrafią uczyć się na cudzych błędach. Nie widzą tego, że zabijają siebie nawzajem i co najważniejsze zabijają naszą Ziemię. Nie widzą tego, że jeżeli efekt cieplarniany nie przestanie postępować nasza Ziemia może skończyć tak jak w Pojutrze. Już teraz lodowce coraz szybciej topnieją. Jeżeli będzie jeszcze cieplej to nie długo przyjdzie nowa Epoka Lodowcowa. I jeszcze coś. Ostatnie trzęsienie Ziemi. Setki tysięcy ludzi nie żyją [*][*][*][*]... Boże Narodzenie. Tak szczególny czas. A może to Bóg chciał nas ukarać? Może nie podoba mu się to, co robimy i chciał nam pokazać, co On może z nami zrobić, jeżeli nie przestaniemy niszczyć naszego Domu. Naszej Ziemi. Co o tym wszystkim myślicie? -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE yy...nie?! nie rozumiem po co by byla taka 12 wybrana...wytlumacz prosze ;P Jak to po cio? Zieby pżecif złó walcyć ![]() -------------------- ..
![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Puszczyk @ 10.01.2005 19:42) QUOTE yy...nie?! nie rozumiem po co by byla taka 12 wybrana...wytlumacz prosze ;P Jak to po cio? Zieby pżecif złó walcyć ![]() zachowuj się. bzdury gderacie. 2000któregoś powybuchają małe wojenki i będziemy się lać za Polanda póki na nas nie spadnie grad Minibomb typu A powodująvcych że morze bałtyckie zniży się o kilkanaście metrów i powiększy swój obszar o kilka zasyfionych hektarów w których ryby będą miały tytanowe ości. Acha , i gdzieś później na świecie Chińczycy ( najeźdźcy ) zostaną rozbici przez Amerykanów ( również najeźdzcy ) pod Alice Springs w bitwie o Australię ( Wspólnota Brytyjska została podbita najpierw pzez Francuzów , a potem po części przez Rzeszę ) i będzie III Wojna. Wprawdzie to są tylko moje pomrocznictwa ( nie mające możliwości się w tym wieku ) , ale może.. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:47 |