[muzyka] Kult, i wszystkie odłamy
Kazika
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Kult, i wszystkie odłamy
Kazika
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
według mnie jest to zespół, który jak
najbardziej zasługuje na poświęcenie mu oddzielnego wątku.
kult to obok comy [nawet nie 'za comą' i nie niżej, ale na tym samym poziomie], mój ulubiony zespół. nie tylko polski, w ogóle. uważam, że jeden z najlepszych, jaki kiedykolwiek istniał w polskiej muzyce. Kazika uważam za jednego z najlepszych muzyków, tekściarzy i artystów w Polsce. wie o czym pisze, wie, jak to przekazać. i chwała mu za to! mój pokłon w jego stronę. naprawdę mądry facet. [ i ma fajne farfocle na łbie ![]() ktoś kiedyś powiedział o Staszewskim: On jak Bóg, Jego Biografia jak Biblia, Jego teksty jak Psalmy. więc moje pytanie: czy ktoś tu też KULTywuje Kult Kultu i Kult Kazika? : ] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
święta prawda, Black_Omenie. Staszewski
jest genialny w tym, co robi. słucham wielu zespolów i wykonawców, ale tak
naprawdę o nielicznych mogę powiedzieć, że ich wielbię, a Kult Kazika z
pewnością do takich należy :] niezaprzeczalnie. to jest jak moja religia,
obsesja. ubóstwiam ich przede wszystkim za teksty, ale także za kompozycje i
całą prace tworcza. trudno to nazwać... to jest jeden z zespołów,ktory
wywołał u mnie prawdziwa wewnętrzną rewolucję. zawszę mam ze sobą jakas
czesc ich... Kaziu to po prostu bóg muzyki. najpiekniejszy człowiek na
świecie... : ] [jeśli wiecie co mam na mysli ... hah ] to niesamowite, że ma
tyle do powiedzenia...
chciałabym się kiedys napić winka w jego towarzystwie ;] na początek dobre i to, ahaha ;] a tak w ogole, to moze podajcie tytuły ulubionych kawałków, najlepszych i tych najslabszych waszym zdaniem... o ile w ogole uważacie,ze w swym geniuszu kult spłodził jakieś slabsze utwory ; ] pozdrawiam, dziewczyna bez zęba na przedzie : ] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:40 |