[muzyka] Kult, i wszystkie odłamy
Kazika
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Kult, i wszystkie odłamy
Kazika
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
według mnie jest to zespół, który jak
najbardziej zasługuje na poświęcenie mu oddzielnego wątku.
kult to obok comy [nawet nie 'za comą' i nie niżej, ale na tym samym poziomie], mój ulubiony zespół. nie tylko polski, w ogóle. uważam, że jeden z najlepszych, jaki kiedykolwiek istniał w polskiej muzyce. Kazika uważam za jednego z najlepszych muzyków, tekściarzy i artystów w Polsce. wie o czym pisze, wie, jak to przekazać. i chwała mu za to! mój pokłon w jego stronę. naprawdę mądry facet. [ i ma fajne farfocle na łbie ![]() ktoś kiedyś powiedział o Staszewskim: On jak Bóg, Jego Biografia jak Biblia, Jego teksty jak Psalmy. więc moje pytanie: czy ktoś tu też KULTywuje Kult Kultu i Kult Kazika? : ] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja zaczalem od plyty "osteteczny
krach[...]" glownie za sprawa mojej siostry, niech jej ziemia lekka
bedzie, potem bylo 12 groszy, melassa, poczatkami kultu zaczalem interesowac
sie stosunkowo niedawno, bo jakies 1,5 roku temu, ostatnio przewaznie
starealejare ....szur,szur,szur, to ida umarli ;]
no i czemu nikt "polski" nie wymienil jeszcze? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:20 |