Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje dziwne stwory..., ...czyli
moje hobby
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
Juz od bardzo dawna zagladam tu na forum
aby nacieszyc oczy pieknymi (w wiekszosc) rysunkami. Az w koncu postanowilam
sie zarejestrowac i tez cos dac. Oba te rysunki sa juz bardo stare ale ja
je jakos lubie
![]() stworzonko i taki inny stwor -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |
![]() ![]() ![]() |
sasilla |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 125 Dołączył: 09.08.2003 Skąd: Grodzisk Maz. ![]() |
No coz. Jak wracamy to wracamy. ^^
"Good girls go to heaven, bad girls go everywere" Projekt wstepny na koszulke. wszystkie uproszczenia z tego powodu celowe. Moj ulubiony motyw. W pewien sposob moje podwojne alter ego. Moze to jeszcze kiedys poprawie. Mialo byc troche inaczej ale coz. Na razie zostanie tak. Media: 100% Photoshop. Na pewno uzywalam pedzelkow Irulany, za co jej serdecznie dziekuje. Pride Uwaga duze. Rysunek duzy ze wzgledu na ilosc szczegolow. Nie moge zmniejszyc, bo wtedy malo co widac. Jeeez, alez sie nasiedzialam nad ta praca. Normalnie mam jej juz prawie dosc. ^_- To i tak tylko 1/2 mojego pierwotnego pomyslu, ale na wiecej nie starcza mi na razie zapalu. Chcialam zrobic jakies fajne tlo do tego (odpowiednio architektonicznie mroczne), ale niestety brak umiejetnosci. Jakby ktos mial ochote to jestem gotowa na wspolprace. ;P Acha. W pracy wykorzystywalam rozne posciagane z netu pedzelki. Jak ktos rozpozna swoje to nich krzyczy, bo ja po prostu juz nie pamietam. Na razie tylko to. Mam jeszcze dwie kartki swiateczne ale to nastepnym razem. Na razie grzecznie prosze o komentarze. ^^ -------------------- Spotkałem panią pośród łąk.
Przecudną panią, dziecko wróżki: Włos miała długi, dzikie oczy. Leciutkie nóżki. John Keats La belle Dame sans merci |