Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Piłka Nożna, No zbiorówka do diaska no!
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
No cholender , narobiliście tyle tych
tematów że trza by było tamte kasnąć/zamknąć a przenieść dyskusję na
zbiorczy ;-p Mam nadzieję że ten temat się utrzyma. Na początek , trochę mnej optymistyczny akcent , otóż w Hiszpańskiej lidze zronbiła się 'moda na ekstrawaganckie piłkarskiwe koszulki' , zaś szczytem był nowy wzór pucharowych koszulek Athletic Bilbao: ![]() Inne , również nieco 'dziwne' kszulki chce wprowadzić Valencia i Sevilla , że też nie wspomne o Atletico Madryt :
o.O -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
![]() ![]() ![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 13.04.2005
21:45) nie - nie rzucam, ino
konketnie paluchem wytykam. [no, może nie po nazwisku ;]] ale przyznasz, że ostatnio ciekawie się dzieje na trybunach ;] Chryste , Czaildzie , czy jak ci na imię , ultrasi to ci co ODPALAJĄ RACĘ NA MECZACH , a nie ci , którzy nimi RZUCAJĄ! ;-) a taki adekwatny komentarz: ![]() zgadnijcie , jaka była by kara we Włoszech , a jaka w Polsce ? tak PORÓWNYWALNIE ? a teraz porównajmy zespoły z Chocapic League: PSV: Taka 'Holenderski Gorclin' , nie lubie. AC Milan: Pieprzone chamy , wkurza mnie próby tworzenia 'REALnego składu' , po za tym nie dosyć że wolę FC Internazionale Mediolan , to nadal mam zadrę w sercu za finał sprzed 2-óch lat/sezonów. Liverpool: A , tych to jeszcze lubie , ale JA CHCE JUVEE! i teraz fajnal kałtdałn: Chelsea: jedziemy od podstaw: 1. Prezes: - kretyn , ruski miliareder chcący kupić futbol 2. Skład: - zbieranina grajków i kopaczy ze wszystkich stron świata , coś jak rezerwy Realu 3. Trener: przeprzony portugalczyk , co dzięki 'uralskiemu jankesowi' przestał zarabiać 'marne' pieniądze w FC Porto , gdzie pokazuje jak to "wyżej sra niż dupe ma" 4. Kibice: a , tacy sobie. 5. Klub: , a , jakoś ich nie lubię. 6. Ogólnie: + za tradycję , - za wszystko podsumowując: Módlmy się , bracia , za Austrię Wiedeń.. ... Ten post był edytowany przez Hefaj: 14.04.2005 19:37 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 11:34 |